avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Până de curând am lucrat că freelancer ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Până de curând am lucrat că freelancer PFA pentru ...

Buna seara,
Până de curând am lucrat că freelancer PFA pentru o companie germană dar cu punct de lucru în Albania. In contractul meu că și preaviz este prevăzut că în cazul în care voi primi notificare de concediere voi fi platit in continuare 12 săptămâni/3 luni. In momentul de față după câteva luni așteptate nu am primit nimic. Întrebarea mea este daca mă poate reprezenta cineva împotriva companiei mama din Germania.
Va mulțumesc,
Tel 0734368002

Alte discuții în legătură

Buna seara, până de curând am lucrat că freelancer pfa pentru ... Andrei  Gabriel Andrei Gabriel Buna seara, Până de curând am lucrat că freelancer PFA pentru o companie germană dar cu punct de lucru în Albania. In contractul meu ca și preaviz este ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post - ce drepturi am? kl3o4 kl3o4 Buna seara! As avea si eu unele intrebari privind concedierea din motive neimputabile angajatului, si anume: Sunt angajata unei firme de transport care ... (vezi toată discuția)
Sarcina si angajator blondutza_n blondutza_n Buna,eu am o situatie mai diferita si am nevoie de ajutor.In momentul de fata sunt angajata unei companii si sunt reprezentat vanzari,imi doresc un copilas si ... (vezi toată discuția)