avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Avem pe scara blocului doi vecini care au ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Avem pe scara blocului doi vecini care au montate ...

Buna ziua,
Avem pe scara blocului doi vecini care au montate aparate de aer conditionat langa usa (unitatea exterioara). De asemenea, unul dintre ei are depozitate si alte obiecte voluminoase (masina de spalat, fotoliu, dulapior, etc) care ocupa cam jumatate din culoarul de trecere.

Am notificat firma care administreaza si dupa 30 de zile de la depunerea reclamatiei (prin aplicatia e-bloc) am sunat si mi s-a spus ca nu au reusit sa dea de nici unul dintre locatari.

Ce se poate face? In caz de incendiu, de exemplu, consider ca este un mare pericol.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:28, 1 Septembrie 2023
Ati notificat pe cine nu trebuie!
Notificati presedintele...sau faceti sesizare la ISU.
Sesizati oficial ISU care in astfel de situatii aplica amenda si dispune dezafectarea partii comune condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar scari de bloc valentinstan valentinstan Exista vreo reglemantare in domeniul constructiilor care sa impuna numarul de scari de bloc? E vorba si de evacuarea persoanelor in caz de incendiu. E vorbea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc intr un bloc cu 3 etaje, ultimul fiind mansardă ... anemona1 anemona1 Buna ziua. Locuiesc într-un bloc cu 3 etaje, ultimul fiind mansardă la care un vecin a construit o improvizație din lemn, rigips plus ușa de termopan, ... (vezi toată discuția)
Blocarea ușii din spatele blocului mihamarin mihamarin În urmă cu câteva luni am depus sesizare la ISU, primăria de sector, primăria generală în legătură cu blocarea celei de-a doua uși din spatele ... (vezi toată discuția)