avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara.Locuiesc impreuna cu fratele meu, care are ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara.Locuiesc impreuna cu fratele meu, care are pobleme psihice ...

Buna seara.Locuiesc impreuna cu fratele meu, care are prb.psihice si de aceea aduna deseuri in curte...Vecinii au facut reclamatii , insa eu nu am nici o putere sa fortez pe fratele meu sa faca curat in perimetrul unde locuieste el. Va rog sa imi spuneti sunt obligat sa dau semnatura pentru a mi se intra pe.proprietate de catre reprezentantii primariei?Va multumesc anticipat si o seara buna sa aveti.

Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 12:41, 1 Septembrie 2023
Nu vi se pare normal ca vecinii sa vrea sa traiasca si ei fara groapa de gunoi alaturi.
Daca nu le semnati sau curatati dv le iau ei oricum fortat si cu amenda si apoi va var adauga nota de plata la impozite.
Mai mult daca se repeta situatia vor face demersuri si va vor lua si fratele si il vor interna in spital de boli psihice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz primarie costel01 costel01 Buna ziua.Locuiesc la curte si in urma sesizarii facute de niste vecini, am fost cautata la domiciliul unde locuiesc de doi politisti si un reprezentant al ... (vezi toată discuția)
Raspundere fata de un parinte bolnav psihic adryano27 adryano27 buna ziua. sa va spun despre situatia mea; suntem 3 frati, toti casatoriti si nici unul nu sta cu parintii. parintii sunt despartiti dar fara forme legale. ... (vezi toată discuția)
Vecinii părinților mei îi amenință cu evacuarea din apartamentul proprietate personală. este posibil așa ceva ? Raluca Ivan Raluca Ivan Bună ziua ! Parintii mei sunt amenințați de vecini că vor fi dați afară din apartamentul lor, proprietate personală , deoarece tata aduce gunoaie de ... (vezi toată discuția)