avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia urmatoare: ...

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia urmatoare: am un prieten care a luat amenda de circulatie, insa spune ca la obiectii a zis ca nu are. S-a blocat, fiind pe graba cu masina de serviciu si i-a fost teama ca ii va lua permisul si a zis ca nu are nimic de obiectat, insa acum considera ca avea dreptate si ar vrea sa faca o contestatie, in acea intersectie fiind foarte multe camere de filmat care i-ar da dreptate. Se mai poate face ceva sau daca a spus ca nu are nimic de obiectat atunci nu are sens sa mai faca acea contestatie?... Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: carmencalineata , utilizator 21:55, 1 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu contează dacă a adus sau nu obiecții, pe care oricum le scrie doar polițistul, dacă depune plângere contravențională, susținută de probe, nu mai conteaza treaba cu obiecțiile. Înseamnă că nu e de acord cu PV de contravenție.

Va mulțumesc!!!

latka a scris:

Nu contează dacă a adus sau nu obiecții, pe care oricum le scrie doar polițistul, dacă depune plângere contravențională, susținută de probe, nu mai conteaza treaba cu obiecțiile. Înseamnă că nu e de acord cu PV de contravenție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu cateva intrebari legate de contestantie ... Lidy1414 Lidy1414 Buna seara! Am si eu cateva intrebari legate de contestantie cu privire suspendarea permisului de conducere. Am permisul de aproape 2 ani, insa de abia ieri am ... (vezi toată discuția)
Incadrare gresita la semafor RalucaGeorgiana33 RalucaGeorgiana33 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Ce se intampla in cazul in care nu am semnat procesul verbal incheiat de catre un politist in trafic. In aceasta dimineata ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis rebigam rebigam Buna dimineata, In aceasta seara mi-a fost suspendat permisul pe motiv ca as fi trecut pe culoarea rosie a semaforului (Bucuresti intersectia ... (vezi toată discuția)