avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt tutorele unei persoane cu handicap, interzis ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt tutorele unei persoane cu handicap, interzis judecatoresc.As ...

Sunt tutorele unei persoane cu handicap, interzis judecatoresc.As vrea sa intreb daca el are dreptul la pensie de urmas dupa tatal sau decedat. Tatal avea peste 4000 de lei pensie. Mama nu stiu cat avea, este si ea decedata. El are o pensie de handicap foarte mica si nu prra mai fac fata sa il intretin. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pavel56 pavel56 Va rog, as vrea sa stiu daca mama mea are dreptul la pensie de urmas dupa tatal meu, decedat in septembrie 2017(86 de ani), ca pensionar de stat la limita de ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copil minor macul rosu macul rosu buna seara ! as dori sa stiu daca fiul meu de 9 ani beneficiaza de pensie de urmas ? mentionez ca am divortat de tatal copilului in urma cu 7 ani si acum o ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepot dolores10ro dolores10ro Sunt mama unui baiat cu handicap grav in varsta de 31 de ani, ne aflam pe teritoriul Spaniei de 13 ani, avem cetatenia spaniola dar nu am renuntat la cea ... (vezi toată discuția)