avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina familiei este pe numele soției, care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina familiei este pe numele soției, care a decedat. Am făcut ...

Masina familiei este pe numele soției, care a decedat. Am făcut succesiunea pentru mașină și avem actul de moștenitor. Cum facem schimbarea talonului mașinii pe numele soțului supravietuitor ?
1. Unde ?
2. Ce acte sunt necesare ?
3. Cat timp se poate circula cu talonul vechi ?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 19:02, 3 Septembrie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti circula cu talonul vechi fara limita. Actul de mostenitor, va va folosi in cazul vanzarii ca trebuie sa scoateti certificatul fiscal.
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii nepotu08 nepotu08 buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism de la mostenitor vossk vossk Buna ziua, Doresc sa cumpar un autoturism de la mostenitor, peste 2 saptamani cand se va incheia dezbaterea succesiunii (vanzatorul este unicul ... (vezi toată discuția)