avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli deductibile voluntari in SRL nu ONG.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli deductibile voluntari in SRL nu ONG.

Ce cheltuieli pot sa fie deduse? Cineva a spus, ma rog, un video pe internet, ca orice cheltuiala necesara voluntarului pentru exercitarea 'treburilor' se pot deduce la fel ca la administrator (haine, telefon, laptop etc). Rog clarificare. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2023
Alindrgn, utilizator

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibila pfa - factura mobil Anturaju93 Anturaju93 Salut Sunt PFA din anul 2007 şi am câteva nelămuriri cu privire la cheltuielile deductibile. In anul 2010 m-am hotărât să includ ca şi cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)
Deductabilitate contracte pfa big_bughy big_bughy Buna ziua, de exemplu, un contract de furnizare servicii internet (sau orice alt fel de contract), facut pe persoana fizica (neautorizata), poate fi dedus in ... (vezi toată discuția)