avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Fuziune srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Fuziune srl

As dori sa aflu, daca pt o fuziune este nevoie de acordul tuturor asociatilor dintrun srl, sau poate semna doar unul dintre ei, care este si administrator.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:34, 29 Ianuarie 2010
Este nevoie de hotararea aga unde deciziile se iau cu majoritatea in conditiile legii.
Daca doriti fuziunea cu o alta societate este bine sa consultati un avocat care lucreaza in comercial si care a mai facut asa ceva.
hotararea trebuie sa fie a majoritiatii asociatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scot un administrator/asociat din firma daca nu vrea horlaci2003 horlaci2003 Firma are 3 asociati, administratorul este unul dintre asociati si in urma neantelegerilor dintre ei cei 2 asociati care nu sunt administratori vor sa-l scoate ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator mariusdan1 mariusdan1 Sunt asociat intr-un SRL alaturi de alti 2 asociati. Un asociat are 40 % Al doilea asociat 40% Si eu al treilea asociat 20% Al doilea asociat are si ... (vezi toată discuția)
Inactivitatea administratorul roman si numirea lichidator Alvaro Liniers Alvaro Liniers O firma cu 3 administratori care la randul sau sunt si asociati. Uno este obligator sa semneze -cel roman- si mai sunt doi care alternativ trebuie semnatura ... (vezi toată discuția)