avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca fostul soț mă amenința si imi trimite mesaje ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca fostul soț mă amenința si imi trimite mesaje jignitoare ...

Daca fostul soț mă amenința si imi trimite mesaje jignitoare pot apela la politie sau la lege pentru aa proteja de el?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 09:44, 4 Septembrie 2023
Bună dimineata! In mod sigur vă puteți adresa organelor de poliție . Puteți depune o plângere pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. În funcție de situația exactă ce va fi constatată de către organele de poliție există și posibilitatea emiterii unui ordin de protecție. Păstrați toate mesajele de amenințare pentru că ele constituie probe .
Va puteți adresa instantei de judecata cu o cerere privind emiterea unui ordin de protectie fata de agresor pe o durata de 6 luni de zile.
Contactați un avocat și discutați în detaliu probatoriul și toate aspectele juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie ady2016 ady2016 Buna ziua. Am si eu o nelamurire si as avea nevoie de ajutorul dv-stra. am o cunostinta care este aenintata de fostul ei iubit. Mentionez ca este amenintata ... (vezi toată discuția)
Custodie totala Codruta anna Codruta anna Buna ziua. Am o nelamurire am 4 copii stau in concubinaj cu rl de 10 ani .Estr frt violent cu mine dar acum si cu copii am depus ieri plangere penala si maine ... (vezi toată discuția)
Agresiunea fizica in cuplu mirunaddd mirunaddd Sotul meu m-a batut foarte tare acum cateva zile in fata copiilor. Mi-a luat telefonul si nu am putut chema politia in noaptea aceea, dar vecinii au auzit tot. ... (vezi toată discuția)