avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut! Am fost prins la volan cu o alcoolemie de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut! Am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0.03.Mi sau ...

Salut! Am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0.03.Mi sau recoltat probe biologice. Ce pot să fac în continuare
? Mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 07:48, 4 Septembrie 2023
Bună dimineata! Ați cerut dumneavoastră să fiti dus la probe biologice ? La alcoolemia de 0,03 in etilotest, polițistul nu avea de ce să vă ducă la probe biologice decât în situația în care ați solicitat dumneavoastră. Contestați procesul verbal, depuneți contestația la judecătorie, luați certificat de grefă care atestă depunerea contestației și, în baza lui vă recuperați permisul până se judecă procesul. Între timp vă vin si rezultatele de la probele biologice și, în funcție de rezultatul acestora, vedeți ce e de făcut în continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie lipsa probe biologice - alcoolemie 0.03 Rebecka1 Rebecka1 Buna ziua. Am fost lovita de catre o alta masina in trafic care nu mi-a acordat prioritate. A refuzat amiabila astfel incat am fost nevoita sa merg la biroul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pruna1992 pruna1992 Buna ziua,azi dimineatza cand am fost sa bag GPL la autoturizm in spatele meu a venit politia si fara sa imi ceara actele ma pus sa suflu in ETILOTEST si acolo ... (vezi toată discuția)
Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)