avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cota de 5% tva daca am achiziționat o locuința
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cota de 5% tva daca am achiziționat o locuința

Buna ziua ,dacă anul acesta am achiziționat o locuința in valoare de 280.000lei cu cota redusă TVA 5% , mai pot beneficia tot de TVA 5% pentru o locuința care va fi gata in 2025 tot la suma de 280.000 lei? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva 5% constructie casa cmiep1@yahoo.com cmiep1@yahoo.com am un apartament cumparat inainte de 1989 si veau sa-mi construiesc o casa de vacanta cu o societate specializata in acest domeniu, si vreau sa stiudaca pot ... (vezi toată discuția)
Tva la achiziționarea imobil? vconceptv vconceptv Buna ziua.In anul 2023 am achiziționat împreună cu soția un apartament nou cu TVA redus 5%. Am dori în anul 2024 să achiziționăm o alta locuință ... (vezi toată discuția)
Tva 5% decs decs Buna ziua! Sotul meu a cumparat o locuinta cu TVA 5% pentru care am declarat ca renunt la orice pretentie, fondurile fiind furnizate de mama ta. Practic a ... (vezi toată discuția)