avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Laptop defect altex, refuza reparația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Laptop defect altex, refuza reparația

Buna, acum un an jumătate am cumpărat un laptop de la altex. Acesta avea un defect la difuzoare ceea ce nu mi-a fost vizibil în perioada de retur (14 zile) pentru ca l-am folosit strict pentru facultate, nu aveam nevoie de sunet. Când l-am dus la reparat insfarsit după ce am sesizat problema l-au dus in service și s-a întors înapoi exact la fel împreună cu lovituri. Cu timpul difuzoarele s-au deteriorat din ce în ce mai tare asa ca l-am dus din nou la reparat pentru ca am întâmpinat și multe alte probleme, laptopul merge mai greu decât laptopul meu vechi de 10 ani, ceea ce spune ceva. Imi era practic imposibil sa îl folosesc. L-au dus în service și s-a intors din nou mai rau ca înainte, difuzoarele acum nici macar nu mai funcționează, service ul refuza sa îl repare, ba chiar pe fisa de "reparatii" mi-au spus sa îl repar singura. Nu mi se pare normal asa ceva, ce pot face în privința asta pentru ca nu vreau sa îl duc iarăși la reparat pentru 3 săptămâni doar ca să vina înapoi exact la fel dacă nu mai rau. Am făcut o sesizare la protecția consumatorului dar nu mi-au răspuns. Exista un mod in as putea ori sa primesc banii înapoi motiv fiind ca laptopul este defect defect sau măcar sa mi-l înlocuiască?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:09, 5 Septembrie 2023
legal, ANPC poate sanctiona comerciantul, dar nu-l poate obliga sa va inlocuiasca laptopul sau va plateasca pretul platit
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit pentru un produs nou si mi-au trimis un produs defect, iar acum nu vor sa imi restituie banii!!!am cumparat un cuptor electric de la altex si l-am primit prin ... mirelasteica mirelasteica Am cumparat un cupltoe electric de la Altex si l-am primit prin curier, acesta avea mari defectiuni geam spart, bara indoita si am cerut returul , ori ... (vezi toată discuția)
Returnare produs din garantie. stoicamarius87 stoicamarius87 Buna ziua, Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu indicatii sau ce masuri sa fac. Situatia este urmatoarea: In data de 19.08.2014 am dus un leptop ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie aparat foto sony tx20 - waterproof stefan8871 stefan8871 Salut, Recent am achizitionat un aparat waterproof SONY DSC-TX20. Am facut cateva poze in apa, apoi a 3-a zi a inceput sa mi se reseteze aparatul - intr-un ... (vezi toată discuția)