avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Cum pot obține duplicat la autorizația de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cum pot obține duplicat la autorizația de construcție ...

Buna ziua! Cum pot obține duplicat la autorizația de construcție a unei case și la procesul verbal de predare -primire a imobilului? Multumec mult!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:33, 4 Septembrie 2023
Buna ziua!
Mergeti la primaria de unde ati primit autorizatia de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. nu gasim actele casei. avem nevoie urgent de acestea ... seatownblue seatownblue Buna ziua. Nu gasim actele casei. Avem nevoie urgent de acestea pentru dezbaterea mostenirii. Suntem 2 mostenitori. Cum trebuie sa procedam pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie fara acte alexix alexix buna ziua, am si eu o intrebare.Lucrez intr-o institutie publica si in momentul in care am fost nevoita sa scot un extras de CF am constatat ca nu apare ... (vezi toată discuția)
Itabulare casa familiala . ContSters154987 ContSters154987 Am construit o casa noua si as dori sa stiu daca se poate intabula pe mine si sotul meu.Terenul este intabulat doar pe el si casa am dori sa o intabulam pe ... (vezi toată discuția)