avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua As dori sa stiu daca ma încadrez si eu in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua As dori sa stiu daca ma încadrez si eu in ordonanta ...

Buna ziua
As dori sa stiu daca ma încadrez si eu in ordonanta data de guvern in 13.07.2023 privind pensionarea cu 2 ani mai devreme având în vedere ca locuiesc intr un oras cu poluare, respectiv PITESTI; precizez ca sunt pensionata anticipat partial din aprilie 2021
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:57, 4 Septembrie 2023
Nu.
Din pensie anticipata partiala cu penalizare nu mai puteti trece la pensie anticipata partiala fara penalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o opinie in urmatoarea speta: ... Marian Hainagiu Marian Hainagiu Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu o opinie in urmatoarea speta: -sunt pensionat anticipat partial(cu penalizare) cu mai mult de 2 ani pana la împlinirea ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata sau la limita de varsta flavianda flavianda Buna ziua. Sunt nascuta in aprilie 1963, vechime in munca 36 ani si locuiesc in oras aflat pe lista celor afectate de poluare. In acest sens, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Am dosar de pensie anticipata partiala din august 2021 cu plata ... Irina Manuela Irina Manuela Am dosar de pensie anticipata partiala din august 2021 cu plata suspendata, deoarece in toata aceasta perioada am realizat stagiu de cotizare. Traiesc intr-o ... (vezi toată discuția)