avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vreau sa ies la pensie, acum 10 ani am obtinut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vreau sa ies la pensie, acum 10 ani am obtinut hotarare judecatoreasca ...

Vreau sa ies la pensie ,acum 10 ani am hotarare judecatoreasca definitiva de repunere in drepturi dupa decizie desfacere contract de munca , timp de 2 ani am stat acasa dar firma particulara nu mi-a platit in cei doi ani Cass-ul ,in adeverinta de vechime a firmei figurez cu vechime integrala dar la Cass nu am contributiile platite pentru cei 2 ani ,am facut notificare acum doua luni ,au promis ca rezolva problema dar sa mai astept ,daca depun acum actiune in instanta si cer despagubiri morale iar firma plateste intre timp ce se mai intampla cu procesul isi mai urmeaza cursul ,mai pot cere despagubirile ,cam cat de mari pot fi despagubirile morale in cazul meu ,firma fiind foarte reticenta am avut destule probleme cu ei dealungul timpului ?

Alte discuții în legătură

Probleme somaj plecate de la necompletarea cartii de munca magdabip magdabip Firma la care am fost angajata a facut concedieri colective si acum sunt in somaj. Din cauza ca firma nu a platit contributiile datorate statului pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Detasare, demisie, angajare lilivlad lilivlad Buna ziua ! Situatia pe care va voi relata o are un nr. de cca 80 de muncitori . Cu un an in urma societatea la care sunt angajat comunica ca peste ... (vezi toată discuția)
Impozit 5.5% cas pe vanzare locuinta primavaradin07 primavaradin07 Buna ziua, detin un mic apartament de 2 camere si doresc sa-l vand pentru a cumpara o casuta la tara si a ma muta definitiv acolo. Nu lucrez nicaieri, doar ... (vezi toată discuția)