avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am un auto cu înmatricularea suspendată deoarece ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am un auto cu înmatricularea suspendată deoarece după ce a ...

Am un auto cu înmatricularea suspendată deoarece după ce a fost înscris la primărie nu am fost să îl înscriu și în circulație. Cum pot rezolva această problemă?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:18, 5 Septembrie 2023
Va programați la DRPCIV din județul dvs. și faceți înmatricularea, conform cu documentele indicate de DRPCIV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa inscriu masina care este inscrisa in austria , si ... Geo_65 Geo_65 Cum pot sa inscriu masina care este inscrisa in Austria , si sa primesc numere de Romania ? (Provizorii , Definitive ) . Eu am cetatenie austriaca. (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auto apolis21 apolis21 Buna seara! Vreau sa cumpar o masina maine din alt judet si maine ii va scoate nr.rosii proprietarul si imi va da si fiscal. Problema e ca acest certificat ... (vezi toată discuția)