avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot sa inscriu masina care este inscrisa in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot sa inscriu masina care este inscrisa in Austria , si ...

Cum pot sa inscriu masina care este inscrisa in Austria , si sa primesc numere de Romania ? (Provizorii , Definitive ) .
Eu am cetatenie austriaca.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:14, 19 Septembrie 2024
Dupa programare, mergeti la DRPCIV, in judetul unde locuiti in Romania, cu documentele : [ link extern ]
Va multumesc frumos! Se poate si sa fim 2 proprietari pe aceea masina? Poate mai usor sa o inscriu asa? Daca logodnica este cetatean roman-
Toate detaliile cereti-le de la cei din DRPCIV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

am o mașina personală înscrisă în austria ... Geo_65 Geo_65 Doresc să știu. Am o mașina personală înscrisă în Austria . Doresc să o înscriu în România. Sunt cetățean austriac. Nu am cetățenia română , ... (vezi toată discuția)
Cumparare vehicul icscsi icscsi Am gasit o masina pe care as dori sa o cumpar, adusa din Austria. Vanzarorul mi-a trimis Brief-urile si contractul de vanzare cumparare. Nedumerirea mea este ... (vezi toată discuția)
Firma srl id pentru cetateni straini grinnyi grinnyi Este permis unei persoane care are cetatenia austriaca sa infiinteze o firma de tip SRL ID in Romania? Apoi are dreptul de a se inscrie in Programul pentru ... (vezi toată discuția)