avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Notificarea de datorare a taxelor de la ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Notificarea de datorare a taxelor de la ANAF

Buna seara,

Notificarea de datorare a taxelor de la ANAF se trimite pe reprezentantul locuintei sau pe persoana care locuieste in acel loc? Adica daca cineva de la adresa face venit impozabil ii vine acea notificare acelei persoane sau persoanei pe numele carui este locuinta?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 21:16, 5 Septembrie 2023
Vine pe numele persoanei care realizeaza venitul.
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2023
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea ajutorului pentru incalzire cu energia electrica andreeavenetopol andreeavenetopol Locuiesc in apartamentul mamei mele, doar eu, sotul si copilul. Venitul familiei este 1805 lei total. Noi avem o casa pe numele nostru dar nu locuim la acea ... (vezi toată discuția)
Somatie firma recuperare creante Hect Hect Buna ziua! Astazi am primit la o scrisoare de la o firma de recuperare creante care spune ca o persoana cu numele M.S. are de achitat o datorie catre Telekom ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire 2013 irinasilvia irinasilvia Buna seara,pot beneficia de ajutor pentru incalzire daca sotul e plect in strainatate fara contract de munca? eu nu lucrez si am doi copii minori m-ar intesa ... (vezi toată discuția)