avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie firma recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie firma recuperare creante

Buna ziua! Astazi am primit la o scrisoare de la o firma de recuperare creante care spune ca o persoana cu numele M.S. are de achitat o datorie catre Telekom si daca nu se intampla acest lucru vor trimite dosarul in judecata.

Problema este ca la adresa unde locuiesc nu exista aceasta persoana si nici nu a existat cel putin in ultimii 50 de ani, aici locuind bunicii mei, apoi parintii mei si acum eu! Nimeni alticineva! O alta chestiune este ca nu am avut niciodata vreun contract prestari servicii (nici parintii mei) cu firma respectiva ori alta companie de telecomunicatii.

Mai mult in urma contactarii reprezentatului firmei de recuperare creante inteleg ca la adresa mea au fost trimise mai multe somatii aceleasi persoane inca din 2014, insa eu neprimind nicio scrisoare. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:27, 12 Noiembrie 2016
Nu aveți nimic de făcut. Și dacă ii înștiințați ca acolo nu locuiește niciun ms, ei tot acolo or sa trimita notificarile ca asa sunt ei, căpcăuni.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016
gi-jane2, moderator
Daca notificarea nu este pe numele dvs nu intreprindeti nimic, cel mult trimiteti o notificare firmei in care ii informati ca la adresa respectiva nu locuieste nimeni cu numele MS si sa inceteze cu trimiterea notificarilor.
Notificati in scris firma recuperari creante ca la acea adresa nu locuieste nici o persoana cu numele M.S.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dynatym dynatym Buna ziua! Scriu pe acest forum in speranta ca voi gasi o rezolvare a problemei mele juridice si voi incerca sa fiu cat mai concisa. In luna august ... (vezi toată discuția)
Perioada prescriptie marysimo marysimo In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)
Cum mă pot apăra de compania de recuperare kredyt incaso, care ... Andri474 Andri474 Cum mă pot apăra de compania de recuperare Kredyt Incaso, care a înregistrat o creanță despre care nu am fost notificat de fostul cedent? Aparent, în ... (vezi toată discuția)