avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Stadiu dosar Bună ziua! În luna aprilie am avut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Stadiu dosar Bună ziua! În luna aprilie am avut implicata intr-un ...

Stadiu dosar
Bună ziua!
În luna aprilie am avut implicata intr-un accident. Eram la volan și am lovit o doamna care traversa ilegal. Am dus-o la spital și ulterior nu m-am întors la locul accidentului, ci am sunat de acasă la politie. Astfel,mi s-a întocmit dosar penal. Precizez ca victima si-a revenit.
Am apelat la un avocat care nu mi-a furnizat prea multe detalii legate de situația mea juridica, spunandu-mi sa astept.Astfel, momentan nu știu în ce stadiu este dosarul si ce trebuie sa fac.Cum pot sa aflu mai multe detalii? Exista un site sau un loc unde ma pot interesa sa știu dacă s-a judecat sau nu cazul?
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 11:55, 6 Septembrie 2023
Bună ziua! In mod sigur nu s-a judecat fără să fiți citată. De regulă, soluționarea dosarelor penale durează destul de mult din diferite motive ( volumul de acte de urmărire ce trebuie efectuate, incarcătura de dosare pe polițist/procuror, planificarea concediului polițistului care instrumentează dosarul, etc) Cel mai probabil dosarul este în fază de urmărire penală pentru infracțiunea de fugă de la locul accidentului și ( in funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei) posibil și vătămare corporală din culpă. Există totusi o posibilitate simplă prin care puteți vedea dacă dosarul e trimis de la parchet la instanța de judecată. Accesați portalul instanțelor de judecată, judecătoria pe raza căreia s-a intamplat accidentul si in secțiunea dosare a instanței respective cautați după numele dumneavoastră. [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2023
adrian@13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier catayo6108 catayo6108 Am si eu o problema, in urma cu trei zile am dat peste cineva cu masina, veneam dinspre magazin, iar in momentul efectuarii virajului spre stanga , mia iesit ... (vezi toată discuția)
Accident rutier mikiduta7 mikiduta7 Buna ziua .In data de 25.03.2012 am avut un accident rutier din care a rezultat o persoana in varsta de sex feminin , cu vatamare corporala(mana in ghips) ... (vezi toată discuția)
Reevaluare zile ingrijiri medicale - cml, procedura dtztz dtztz Buna ziua. In urma unui accident rutier, cu sotul la volan, victima, sotia soferului, a suferit mai multe leziuni. Dupa 4 luni, sotia a mers la IML si din ... (vezi toată discuția)