avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Am o problema de cativa ani cu o firma de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Am o problema de cativa ani cu o firma de Energie ...

Buna ziua,
Am o problema de cativa ani cu o firma de Energie regenerabila.
Au pus numarul meu personal de telefon in lista cu firme care se ocupa cu asa ceva si ma tot suna persoane sa le repar gazele, sa le fac revizie la gaze etc.
Am vbit cu ei anu trecut, am schimbat cateva mailuri dar inca primesc telefoane sa repar gazele .
Eu am numarul de telefon de 20 de ani, oarecum mi-au sugerat la un moment dat sa imi schimb eu numarul, funny nu?
Ce este de facut,pentru ca se pare ca cu bunavointa nu se rezolva.
Am saptamanal apeluri, se intampla si cate 3 -4 pe zi uneori.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:23, 16 Septembrie 2023
Buna ziua, Este aceasta o chestiune de drept penal? Ori este o chestiune eronat postata?

Intrebare: „De ce au pus numarul dvs personal de telefon in lista cu firme care se ocupa cu asa ceva”?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala termica de imobil neverificata dboariu dboariu In imobilul in care locuiesc exista 2 apartamente care au centrale proprii, iar restul sunt deservite de o centrala termica veche, care este o adevarata bomba. ... (vezi toată discuția)
Abuz telefonic dpasztor dpasztor Buna ziua, sunt pus in situatia de a primi , saptamanal telefon de la o societate de recuparare creante EOS KSI , pentru un asa zis debit din 2001, le-am spus ... (vezi toată discuția)
Amenintari tel cu nr privat angelrain angelrain primesc telefoane cu numar privat des in care sunt injurata si amenintata.se poate afla cine este cel care ma suna?numarul nu mi-l pot schimba pentru ca este ... (vezi toată discuția)