avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Întoarcere în țară dacă ai buletinul expirat.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Întoarcere în țară dacă ai buletinul expirat.

Buna ziua.

Pot intra înapoi în țară daca buletinul îmi expira pe 23 septembrie? Pe 25 ar trebui sa am zborul înapoi. Menționez că trebuie să merg in Italia.

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:02, 6 Septembrie 2023
nu am inteles, pamna la urma intrat cu buletinul expirat sa vreti sa iesiti ?
Cu buletinul expirat nu puteti calatori cu avionul
Puteti intra in tara cu buletinul expirat daca veniti cu masina. De iesit, nu iesiti cu buletinul expirat nicicun
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc in germania, am buletinul expirat ... Hreniuc Maria Hreniuc Maria Buna ziua am o intrebare locuiesc in Germania am buletinul expirat de aproape o luna si strebuie sa revin in tara sa il reinoiesc pot calatori cu avionul pana ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate melcul22 melcul22 Buna ziua.Eu ma flu in Italia si din luna aprilie am buletinul expirat dar am permisul de conducer din rominia valabil si cartea de identitate de Italia ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat, buletin pierdut kissbogi kissbogi Buna ziua. Locuiesc in strainatate si poimaine ar trebui sa merg acasa in Romania cu masina, dar azi dimineata am observat ca nu gasesc buletinul. Trebuie ... (vezi toată discuția)