avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, locuiesc in Germania, am buletinul expirat ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, locuiesc in Germania, am buletinul expirat ...

Buna ziua am o intrebare locuiesc in Germania am buletinul expirat de aproape o luna si strebuie sa revin in tara sa il reinoiesc pot calatori cu avionul pana in Tara? Mentionez ca am fost la consulat si dupa o ti de asteptare mi au spus sa revin peste 2 saptamani Timo care nu pot sa il astept avand si o urgenta devsanatate in familie multumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 16:09, 25 Septembrie 2024
Buna ziua

Nu puteti calatori cu buletinul expirat.
Daca nu aveti nici pasaport vaalabil, va trebui sa obtineti un titlu de calatorie de la consulat.
Buna ziua

Puteti intra in tara cu CI expirat: [ link extern ]

Problema e sa ajungeti la frontiera.

Cu avionul e putin probabil pentru ca, desi suntem in Schengen pentru transporturile aeriene si nu veti mai trece prin controlul de frontiera, aveti nevoie de un document de calatorie valabil (CI. Pasaport) pentru a face check-in-ul si de asemenea vi se solicita documentul de calatorie (CI, Pasaport) la imbarcarea in avion (se verifica).

Incercati sa veniti cu masina/trenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - pasaport temporar la consulat dienutza27 dienutza27 as vrea sa stiu daca imi expira buletinul intr-o luna... ma pot duce la ambasada sa mi pot face un pasaport pe un an de zile...nu as vrea sa ma duc acum in ro ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie emis de ambasada romana Eire Eire imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)