avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua.Va rog să-mi spuneți unde se află arhiva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua.Va rog să-mi spuneți unde se află arhiva de la ...

Bună ziua.Va rog să-mi spuneți unde se află arhiva de la Romtelecom Arad și un Nr de telefon , adresa sau adresă email.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 6 Septembrie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog un numar de telefon sau adresa e mail, de la arhiva fostului ... cornelia frentescu cornelia frentescu ROg UN NUMAR DE TELEFON SAU ADRESA E MAIL, DE LA ARHIVA FOSTULUI ROMTELECOM. ASTEPT RASPUNS PE EMAIL fcornelia2010@yahoo.com (vezi toată discuția)
Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)