avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ROG UN NUMAR DE TELEFON SAU ADRESA E MAIL, DE LA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ROG UN NUMAR DE TELEFON SAU ADRESA E MAIL, DE LA ARHIVA FOSTULUI ...

ROg UN NUMAR DE TELEFON SAU ADRESA E MAIL, DE LA ARHIVA FOSTULUI ROMTELECOM. ASTEPT RASPUNS PE EMAIL fcornelia2010@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 8 Noiembrie 2024
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua.va rog să-mi spuneți unde se află arhiva de la ... Andra ana Andra ana Bună ziua.Va rog să-mi spuneți unde se află arhiva de la Romtelecom Arad și un Nr de telefon , adresa sau adresă email. (vezi toată discuția)