avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Ce pot sa fac cu dr. Familie , care refuza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Ce pot sa fac cu dr. Familie , care refuza sa-mi ...

Bună ziua,
Ce pot sa fac cu dr. Familie , care refuza sa-mi scrie qtat mie, cât și băiatului, care-i student, rețete compensate? Ne da rețete cu medicamente naturiste, iar când i-am cerut compensate a spus ca nu se poate .
As vrea sa mai menționez, ca-l chinuie o bronșită de aprox. 1 luna jumate, iar dr. Îl tot tine pe naturiste, iar răceală lui s-a agravat acum foarte tare.
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2023
miki78sandu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Identic , utilizator 16:34, 7 Septembrie 2023
Medicamentele naturiste nu se compenseaza.
Se pare ca este o tactica generala a medicilor. Nu vreau sa avansez ideea ca o fac la ordin, dar asa pare.
Eu ma suparasem pe medicul meu de familie ca imi dadea tot vitamine sau "naturiste" chiar cand am facut pneumonie. Am vrut sa-l schimb. Interesandu-ma, aflu ca de la covid incoace toti fac la fel.
Si se mai zice ca zvonacii nu au dreptate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicamente gratuite pentru copil cu handicap lavi_cornelia lavi_cornelia Fiul meu minor are certificat de handicap Accentuat. Conform legii 448/2006 ar trebui sa beneficieze de ”accesl gratuit la asistenta medicala, medicamente ... (vezi toată discuția)
Clexane ralucadenisatoma ralucadenisatoma Bună seara, Sunt însărcinată în 5 luni și fac injecțiile clexane. Luna aceasta când am fost la hematologie la spital, d-na doctor mi-a spus ca de ... (vezi toată discuția)
Cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate stelarman stelarman Imi puteti indica va rog cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate? Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)