Bună ziua. Am o fetita de 3 ani care va frecventa grădiniță. Fostul meu soț a mers cu circ și scandal azi la grădiniță, spunând ca nu e de acord cu următoarele
- ca eu sa duc fetita de la ora 6.45 la grădiniță (programul meu fiind de la 7), deoarece el vrea sa o aducă- dar convenția noastră de divorț nu prevede faptul ca el are vreun drept sau obligație in ceea ce privește unitatea de învățământ-dus sau scos copil de la grădiniță.
- se opune 100% ca vreodată bunicii materni sa o ia pe fetita de la gradinita .
Menționez faptul ca e un om dificil, nu ma pot înțelege nicicum cu el, deoarece nu e de acord cu nimica, dar nici nu da soluții.
Întreb: este ilegal sa o duc de la ora 7....și nu demla 7.30, din moment ce e permis sa aducem copiii și mai repede la grădiniță, dacă avem programul de munca de asa natura.
- este ilegal sa scoată bunici materni copiii de la grădiniță? Sunt situații rare când se mai sta și peste program la servici....
Va mulțumesc!
copil 4 luni
arina789
Buna ziua! As avea nevoie de cateva raspunsuri. Ma aflu intr-o relatie de 7 ani. Locuim impreuna,in apartamentul meu. Nu suntem casatoriti. Avem o fetita de 4 ... (vezi toată discuția)