avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Am o fetita de 3 ani care va frecventa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am o fetita de 3 ani care va frecventa grădiniță. ...

Bună ziua. Am o fetita de 3 ani care va frecventa grădiniță. Fostul meu soț a mers cu circ și scandal azi la grădiniță, spunând ca nu e de acord cu următoarele
- ca eu sa duc fetita de la ora 6.45 la grădiniță (programul meu fiind de la 7), deoarece el vrea sa o aducă- dar convenția noastră de divorț nu prevede faptul ca el are vreun drept sau obligație in ceea ce privește unitatea de învățământ-dus sau scos copil de la grădiniță.
- se opune 100% ca vreodată bunicii materni sa o ia pe fetita de la gradinita .
Menționez faptul ca e un om dificil, nu ma pot înțelege nicicum cu el, deoarece nu e de acord cu nimica, dar nici nu da soluții.

Întreb: este ilegal sa o duc de la ora 7....și nu demla 7.30, din moment ce e permis sa aducem copiii și mai repede la grădiniță, dacă avem programul de munca de asa natura.
- este ilegal sa scoată bunici materni copiii de la grădiniță? Sunt situații rare când se mai sta și peste program la servici....
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului minor tradat tradat Concret: relatie de 7 ani neoficializata, un ingeras de fetita de 4 ani, o perioada mai grea in relatie in ultimul 1 si jumatate, in ianuarie ea se incurca cu ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor in desfasurare; tatal imi interzice sa duc copilul la bunici AndreeaIrimia AndreeaIrimia Buna ziua! Am fost casatorita aproximativ 6 ani, iar in urma casatoriei a rezultat o fetita, acum in varsta de 5 ani. Ca urmare a multiplelor neintelegeri si ... (vezi toată discuția)
copil 4 luni arina789 arina789 Buna ziua! As avea nevoie de cateva raspunsuri. Ma aflu intr-o relatie de 7 ani. Locuim impreuna,in apartamentul meu. Nu suntem casatoriti. Avem o fetita de 4 ... (vezi toată discuția)