avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am incheiat contract cu telekom si dupa 30 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am incheiat contract cu telekom si dupa 30 de zile ...

Buna ziua,

Am incheiat contract cu telekom si dupa 30 de zile am reziliat dar imi percep taxe reziliere care sunt enorm de mari....am dreptul sa nu le achit? Nu am achizitionat aparate de la ei, deci eu.nu le pricinuiesc pierdere ca plec...ma ameninta la telefon cu taxele astea...ce pot face?
Cel mai recent răspuns: genigeni , utilizator 08:01, 9 Septembrie 2023
Bună dimineața! In primul rând trebuie să citiți foarte bine contractul pe care l-ati încheiat cu ei. Acolo veți vedea ce clauze ați acceptat prin semnarea acelui contract. Rezilierea contractului respectiv ce anume are la bază? Care sunt motivele pentru care doriți să reziliați ?
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2023
adrian@13, utilizator
Date mobole slabe, intr o zi le au taiat de tot...plus ca m au mintit la incherea contr.ca oferta e gata sa ma grabesc, fapt constatat la incheierea lunii cand de fapt mai era oferta....nu m au lasat sa negociez contractul spunand ca la ei e totul standard

adrian@13 a scris:

Bună dimineața! In primul rând trebuie să citiți foarte bine contractul pe care l-ati încheiat cu ei. Acolo veți vedea ce clauze ați acceptat prin semnarea acelui contract. Rezilierea contractului respectiv ce anume are la bază? Care sunt motivele pentru care doriți să reziliați ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
Reziliere inainte de termen / clauza abuziva ? websignal websignal Buna ziua , sunt administratorul unei companii , de 4 luni am incheiat un contract cu telekom , il semnez, se instaleaza serviciile apoi citesc contractul ( ... (vezi toată discuția)
Efecte reziliere contract georgelgica georgelgica Daca partile au convenit de comun acord rezilierea unui contract ,pentru imposibilitatea indeplinirii obligatiilor asumate de catre una dintre parti, ulterior ... (vezi toată discuția)