avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt născuta in 18 mai 1968, deci am împlinit 55 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt născuta in 18 mai 1968, deci am împlinit 55 de ani și ...

Sunt născuta in 18 mai 1968 și am vechime in muncă 31,1 ani. Vă rog să-mi Spuneți cât mai trebuie să lucrez pentru a putea să mă pensionez la cerere.
Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2023
Nictud, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:34, 8 Septembrie 2023
Orice pensie se face numai la cerere. Sunteți încă prea tânără să vă pensionați, dacă n-ați lucrat în grupa întâi să beneficiați de reducere.

Dumneavoastră veți iesi la pensie undeva pe la 64 de ani.
Puteți întreba și la Casa de pensii de unde aparțineți.
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2023
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate femeile nascute dupa ian. 1967 au varsta standard de pensionare de 63 ani si un stagiu complet de cotizare de 35 ani . La pensie anticipata partiala ( cu penalizare ) puteti iesi cu cel mult 5 ani mai devreme , daca - si numai DACA - aveti indeplinit acest stagiu de 35 ani . Ati mai avea nevoie de inca aproape 4 ani . Asta , pe legislatia in vigoare astazi .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti cu intrebarea dupa intrarea in vigoare a unei noi legi.
Vor fi in mod sigur schimbari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vârstă 55 ani,născută în 1968 ,vechime neîntreruptă în ... Mirela Ponomarenco Mirela Ponomarenco Vârstă 55 ani,născută în 1968 ,vechime neîntreruptă în muncă de 32 ani ,asistentă medicala cu ture de noapte lucrate, când mă pot pensiona ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! potrivit noii legi a pensiilor,as avea o intrebare ... olteanutinca olteanutinca Buna ziua ! Potrivit noii legi a pensiilor,as avea o intrebare cu privire la pensionarea anticipata .Am 52 de ani ,si 30 de ani de vechime contributivi .Cand ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Sunt nascuta in anul 1968 luna Octombrie Am 29 de ani de munca (1986-2015) din cei 29 de ani , 12 ani sunt in Grupa a II -a iar ultimii 4 ani ... (vezi toată discuția)