avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubiri GDPR - cum procedez? Politist dezvaluie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubiri GDPR - cum procedez? Politist dezvaluie identitatea ...

Despagubiri GDPR - cum procedez? Politist dezvaluie identitatea unei persoane care sesizeaza o masina parcata neregulamentar catre proprietarul masinii. Ala vine si ameninta pe strada pe cel care a facut sesizarea. Ce sanse am sa prmesc despagubiri pentru daune morale?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:11, 10 Septembrie 2023
Angajati un avocat si dati in judecata functionarul public respectiv (politistul) la instantele de contencios administrativ, pentru astfel de despagubiri.
De ce politistul si nu institutia unde lucreaza?
Daca puteti dovedi vina colectiva, dati in judecata institutia. In subiectul care l-ati deschis ati scris ca politistul v-a dezvaluit identitatea, nu IPJ X.
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2023
latka, utilizator
Corect, insa politistul a obtinut identitatea si calitatea de petent in urma unei sesizari care era adresata catre IPJ nu lui personal.
Lungiti inutil discutia, cu presupuneri, dați pe cine credeți în judecată. Alegeți-va avocatul și treceți la "fapte".

Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr - obtinerea de compensatii de catre partea vatamata. buna ... snipe1975 snipe1975 GDPR - obtinerea de compensatii de catre partea vatamata. Buna seara. Exista in Romania societati sau organisme specializate in oferirea de asistenta celor ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara (aproape de curba) - culpa comuna aleahimi aleahimi S-a intamplat duminica accidentul 21.07.2013. Un autovehicul a intrat in mine si a lasat bilet in geam \\\\\\"scuze ti-am avariat masina\\\\\\" si un nr de ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal lillyanna_t lillyanna_t Eu am făcut niște sesizări la diverse instituții ale statului cu privire la activitatea firmei unde am lucrat..in sesizare sau ulterior eu le am cerut în ... (vezi toată discuția)