avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am și eu o curiozitate. Am născut in urma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am și eu o curiozitate. Am născut in urma cu 7 luni ...

Buna ziua. Am și eu o curiozitate. Am născut in urma cu 7 luni și beneficiez de indemnizație de creștere copil, am lucrat câteva luni înainte de naștere și restul s-a cumulat din școala. As dorii sa știu, va rog, dacă acum rămân însărcinată, voi naste când primul bebe ar avea circa 1 an și jumătate. Voi beneficia in continuare de indemnizația de creștere pe care am avut-o sau voi primii indemnizația minima ? Voi beneficia pana cel de-al doilea bebe va împlini vârsta de 2 ani? Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 9 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca veti naste când primul bebe ar avea circa 1 an și jumătate , veti beneficia in continuare de indemnizația de creștere pe care ati avut-o.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Septembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se acorda indemnizatia pentru al doilea copil? ContSters206570 ContSters206570 Buna ziua!As avea si eu o intrebare.Am un copil nascut in luna iunie 2010 si beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului timp de 2 ani. De curand am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere celui de-al doilea copil ruxandra1977 ruxandra1977 Buna! Este prima data cand scriu pe aici. Am o intrebare, daca imi puteti raspunde, v-as multumi mult. Am un baietel de un an si 3 luni. Ne dorim f mult un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al doilea copil luizaradu luizaradu Buna ziua! In momentul de fata ma aflu in concediu de maternitate, dar vroiam ca in decursul celor doi ani sa fac si cel de-al doilea copil (fara a ma mai ... (vezi toată discuția)