avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am următoarea problema! Aproximativ cu 6 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am următoarea problema! Aproximativ cu 6 luni în ...

Bună ziua! Am următoarea problema! Aproximativ cu 6 luni în urma, doua persoane mi-au spart ușa de la casa și au încercat sa între cu scopul de a ma agresa, însă nu au reușit deoarece am folosit un spray lacrimogen. Când au plecat aceștia m-au amenințat cu moartea. Am sunat la 112, au venit cei de la criminalistica și au luat amprente (s-au găsit patru urme de palme cum au împins usa) și am fost dus la secție pentru a mi se lua declarație. La secție am declarat faptele întâmplate, am dat și numele celor doi deoarece ii știu din vedere și am reușit sa ii identific la secție, însă greșeală mea a fost sa nu citesc declarația pe care am semnat-o deoarece era 5 dimineața iar la ora 6 trebuia să plec din tara. Ulterior am aflat ca s-a deschis dosar penal în rem, dar s-a reținut doar fapta de distrugere nu și amenintare și tulburarea linistii publice, și doar pentru unul dintre cei doi. Ce pot face în acest caz? Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cosmeen , utilizator 16:49, 11 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in primul rand trebuie sa aflati stadiul actual al cercetarilor. Apoi daca in prezent situatia eeste cea descrisa de dvs., puteti cerere pentru extinderea urmaririi penale/schimbarea incadrarii juridice, etc. Luati legatura cu un avocat pentru a va consilia in aceste demersuri care implica proceduri tehnice.
Va mulțumesc

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, in primul rand trebuie sa aflati stadiul actual al cercetarilor. Apoi daca in prezent situatia eeste cea descrisa de dvs., puteti cerere pentru extinderea urmaririi penale/schimbarea incadrarii juridice, etc. Luati legatura cu un avocat pentru a va consilia in aceste demersuri care implica proceduri tehnice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! doi indivizi au incercat sa intre peste mine in casa ... Cosmeen Cosmeen Bună ziua! Doi indivizi au incercat sa intre peste mine in casa in miez de noapte,mi-au spart usa si au incercat sa intre dsr din fericire am reusit sa ii ... (vezi toată discuția)
Hartuire sexuala Am_i Am_i De aproape o luna sunt chinuita de un prieten de familie.. cand spun chinuita ma refer la faptul ca ma suna, imi da mesaje, ma cauta acasa si la munca si totul ... (vezi toată discuția)
Furt Dune D Dune D Buna ziua. Ma adresez pe acest forum cu speranta ca voi primi ca si pana acuma cele mai bne sfaturi si indrumari. Poveste suna cam asa: Am o proprietate la ... (vezi toată discuția)