avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Doi indivizi au incercat sa intre peste ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Doi indivizi au incercat sa intre peste mine in casa ...

Bună ziua!
Doi indivizi au incercat sa intre peste mine in casa in miez de noapte,mi-au spart usa si au incercat sa intre dsr din fericire am reusit sa ii impiedic cu un spray lacrimogen sa patrunda. As dori sa stiu unde se poate incadra fapta lor? Politistul a spus ca doar la distrugere nu si la violare de domiciliu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cosmeen , utilizator 16:24, 10 Martie 2023
Eu cred că este și violare de domiciliu, dacă au pătruns, măcar cu puțin, în locuință.
Au incercat sau au patruns in domiciliul dv?
Au incercat, au impins de usa dupa ce au spart-o. S-au gasit amprente de palme pe exteriprul usii cum au impins. Era culmea sa ii las sa intre si eu sa ma uit la ei.

ynocentta a scris:

Au incercat sau au patruns in domiciliul dv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am următoarea problema! aproximativ cu 6 luni în ... Cosmeen Cosmeen Bună ziua! Am următoarea problema! Aproximativ cu 6 luni în urma, doua persoane mi-au spart ușa de la casa și au încercat sa între cu scopul de a ma ... (vezi toată discuția)
Hartuire sexuala Am_i Am_i De aproape o luna sunt chinuita de un prieten de familie.. cand spun chinuita ma refer la faptul ca ma suna, imi da mesaje, ma cauta acasa si la munca si totul ... (vezi toată discuția)
Ancheta fara plangere ,e posibil? dia2120 dia2120 am fortat usa locuintei iubitei mele care plecase la mare si mi am luat de acolo ceva.fratele sau a chemat politia care a gasit amprentele mele. am vorbit la ... (vezi toată discuția)