avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, de curând mi am schimbat adresa din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, de curând mi am schimbat adresa din buletin, drept ...

Buna ziua, de curând mi am schimbat adresa din buletin, drept urmare și datele de la RCA autovehiculului sau schimbat, am cerut scris către firma asiguratoare să mi se schimbe și adresa din rca și numărul de înmatriculare, mi au spus că mă vor costa schimbările 150 lei pt că diferă de la un judet la altul RCA, și că va dura câteva zile, am mers la ei după aceste zile și mi au zis că sa făcut o greșeală si că au schimbat doar numărul de înmatriculare dar nu și adresa de la Rca și că au schimbat și prețurile și că trebuie să plătesc 250 lei și nu 150 lei cum au spus prima data,întrebarea este îi pot reclama la ANPC pentru că au greșit și nu au făcut ambele schimbări din prima și trebuie să achit mai mulți bani?

Alte discuții în legătură

Rovigneta jenicaprod jenicaprod Am schimbat localitatea de domiciliu si implicit am inscris si autoturismul la noua adresa. In aceste conditii, rovigneta mai este valabila? Proprietarul si ... (vezi toată discuția)
Reinmatriculare auto la schimbare domiciliu silviu1958 silviu1958 Ca urmare a schimbarii domiciliului, adresa de pe Cartea de identitate a vehiculului si Anexa la certificatul de inmatriculare nu mai corespunde cu cea din CI. ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Recent am schimbat adresa de domiciliu din buletin, respectiv talon auto. Adresa anterioara era in alt judet, acum adresa de domiciliu este in alt ... (vezi toată discuția)