avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reinmatriculare auto la schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reinmatriculare auto la schimbare domiciliu

Ca urmare a schimbarii domiciliului, adresa de pe Cartea de identitate a vehiculului si Anexa la certificatul de inmatriculare nu mai corespunde cu cea din CI. Este necesara reinmatricularea autoturismului pe noua adresa ? Daca nu, pe RCA care adresa se pune ?
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 14:37, 18 Noiembrie 2021
Este necesara transcrierea autoturismului pe noul domiciliu in cazul in care schimbati si judetul. Pe RCA se pune adresa de domiciliu din buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer auto pf din bucuresti in hunedoara tasya tasya Buna ziua. Mi-am schimbat domiciliul din Bucuresti in Hunedoara. Autoturismul este inca inmatriculat pe Bucuresti. Doresc sa stiu care este procedura pe care ... (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare altd altd am si eu o problema,de curand mi-am schimbat domiciliul in alt judet,iar in aceasta situatie probabil va trebui sa schimb si actele masinii.intrebarea ... (vezi toată discuția)
Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. ... eli14 eli14 Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. Mașina rămâne la adresa veche, la mama proprietarului. Cum se procedează cu actele? Trebuie ... (vezi toată discuția)