avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am avut un dosar deschis pentru conducere cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am avut un dosar deschis pentru conducere cu permisul ...

Buna ziua,am avut un dosar deschis pentru conducere cu permisul suspendat in anul 2021,sa terminat cu amanarea aplicarii pedepsei,la care sa aplicat art 85 alin 2 lit g ca sa nu mai conduc vehicule cu motor pe perioada de un an,a ramas sentinta definitiva si de doua zile am primit acasa o comunicare de la serviciul rutier,dispozitia find in baza dosarului respectiv,si dispune suspendare pe o perioada de 120 de zile incepand cu data de 25.08.2021.
De ce sunt 120 de zile si nu un an,si de ce incepand cu 2021?

Alte discuții în legătură

. in anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o ... kaziploae44 kaziploae44 . In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o viteza de peste 50 km/h in localitate in fapt mi s a retinut permisul de conducere pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Am lovit o persoana usor pe trecerea de pietoni am chemat politia ... v123456789m v123456789m Am lovit o persoana usor pe trecerea de pietoni am chemat politia rutera ,am facut testul antialcol a esit ,,0\" a fost transportata la spital la cererea mea,i ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! permis retinut pt o depasire neregulamentara pt 30 ... Angelo2011 Angelo2011 Buna ziua! Permis retinut pt o depasire neregulamentara pt 30 de zile! In perioada retinerii permisului, fortat de imprejurari am condus o masina pe o distanta ... (vezi toată discuția)