avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... . In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

. In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o ...

. In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o viteza de peste 50 km/h in localitate in fapt mi s a retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile. Am facut contestatie printr un avocat si l am recuperat pe perioada procesului. La data de 27.04.2022 a avut loc pronuntarea si am pierdut procesul. Avocatul mi a spus sa nu predau permisul pana nu imi trimit ei o adresa acasa sa l predau. Zis si facut, am asteptat sa mi vina acasa hartia sa merg sa l predau.
Am primit o hartie in data de 12.10.2022 de la Serviciul Rutier sa ma informeze ca eu am permisul suspendat pe o perioada de 120 de zile, incepand cu data de 09.08.2022.
Pe data de 08.09.2022 am fost oprit in trafic fara sa stiu ca aveam permisul suspendat ( nu primisem nimic acasa) am primit avertisment pentru centura.
Acum cateva zile am fost oprit in trafic si au constatat ca figurez cu el suspendat.
Banuiesc ca o sa intocmeasca dosar penal, ce sanse am sa mi redobandesc permisul?
Va multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 22:22, 13 Aprilie 2024
Va puteti recupera permisul daca dosarul penal se va clasa sau se va dispune renunțarea la up.
Ar trebui sa va angajați un avocat care sa se ocupe de dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pe o perioada de 90 de zile marian24gam marian24gam Buna ziua Acum o saptamana am fost surprins in localitate cu aparatul radar(aparatul fiind pe un logan din ala vechi nu MCV ,avand detector radar am franat ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet - pierderea procesului- nepredarea carnetului john_chilianu john_chilianu buna. nu e nici o lauda din ceace vreau sa va spun , mai degraba o intrebare, dar sa va povestesc. in august 2009 mia fost suspendat carnetul pentru 90 de ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului Segetator Segetator Salut, in anul 2011 am luat fost depistat de un aparat radar in localitate cu o viteza de 54 de km peste cea legala. Mi sa supendat permisul pe 90 zile. In ... (vezi toată discuția)