avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o viteza ...

In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o viteza de peste 50 km/h in localitate in fapt mi s a retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile. Am facut contestatie printr un avocat si l am recuperat pe perioada procesului. La data de 27.04.2022 a avut loc pronuntarea si am pierdut procesul. Avocatul mi a spus sa nu predau permisul pana nu imi trimit ei o adresa acasa sa l predau, plus ca face recurs si mai dureaza pana se definitiveaza. Zis si facut, am asteptat sa mi vina acasa hartia sa merg sa l predau.
Am primit o hartie in data de 12.10.2022 de la Serviciul Rutier sa ma informeze ca eu am permisul suspendat pe o perioada de 120 de zile, incepand cu data de 09.08.2022.
Pe data de 08.09.2022 am fost oprit in trafic fara sa stiu ca aveam permisul suspendat ( nu primisem nimic acasa) am primit avertisment pentru centura.
La data de 12 aprilie 2024 am fost oprit in trafic si au constatat ca figurez cu el suspendat.
Mi s a intocmit dosar penal in data de 12.04.2024.. la 2 luni dupa asta, m au contactat de la politie ca am un dosar penal din vara anului 2022 in baza pv-ului de la data de 08.09.2024…
Dosarul a ajuns la procuror, cel din 2022, nu am primit nimic pana acum, avocatul zice sa trebuie sa mai asteptam.. sunt din aprilie fara permis..
Credeti ca am sanse de a recupera permisul?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 00:40, 2 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În primul rând ar trebui să vă schimbați avocatul.
Riscați închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amendă
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

. in anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o ... kaziploae44 kaziploae44 . In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o viteza de peste 50 km/h in localitate in fapt mi s a retinut permisul de conducere pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat în românia perioada 150 de zile Magualex00 Magualex00 Buna seara,in data de 1.5.2013 am condus mașina în localitate cu viteza de 120 de km/h.am depus contestație iar astăzi data de 7.6.2017. am primit acasă o ... (vezi toată discuția)
Ce mi se poate intampla in urmatorul caz Madalin Vintila Madalin Vintila Pe data de 01.04.2009 am avut de facut un drum in interes de serviciu la Bacau. In drumul meu spre Bacau am avut nesansa sa fiu prins prin localitate cu viteza ... (vezi toată discuția)