avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat

Buna ziua.in urma cu 2 ani mi-a fost luat permisul pentru conducere cu viteza.Mi-am angajat un avocat ai am făcut contestație.Am câștigat procesul însă Politia a făcut contestație.nu am participat in judecată ocupându-se avocata de proces eu fiind angajat ca Sofer in extern.in luna Februarie am fost oprit in trafic și am aflat ca am permisul suspendat și ca de fapt am pierdut procesul.Politia mi-a făcut dosar penal și mi-a spus ca a trimis hârtia pentru predarea permisului la adresa din permis.insa adresa care o am in permis nu coincide cu cea din buletin.am sunat la adresa care am avut-o in permis dar mi-a spus ca nu am primit nimic....am mers la posta din localitate....tot nimic.cum ar trebui sa procedez in continuare?eu nu am primit nicio hârtie cu dosarul penal și au trecut 4 luni de când mi-au suspendat permisul și nu stiu dacă-l pot ridica.am discutat cu Șeful de post de unde m-a oprit și au trimis o hârtie la dosare penale prin care ii anunț ca nu am primit hârtia cu predarea permisului.dar a trecut o luna și încă nu am niciun răspuns.cum as putea proceda?
Organul de up o sa verifice daca exista dovada de comunicare catre dvs a masurii suspendarii.
Daca nu exista, aveti sanse sa se dispuna clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

. in anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o ... kaziploae44 kaziploae44 . In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o viteza de peste 50 km/h in localitate in fapt mi s a retinut permisul de conducere pe o perioada ... (vezi toată discuția)
In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o viteza ... kaziploae44 kaziploae44 In anul 2021 am fost surprins de catre aparatul radar cu o viteza de peste 50 km/h in localitate in fapt mi s a retinut permisul de conducere pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Marianph28 Marianph28 Am o întrebare am fost oprit de un echipaj de politie și aveam permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare (1 lună) aveam dovada ... (vezi toată discuția)