avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am si eu o problema la care as dori raspuns.Am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am si eu o problema la care as dori raspuns.Am divortat de cateva ...

Am si eu o problema la care as dori raspuns.Am divortat de cateva luni dar inca nu am facut partajul.Acum cateva zile am fost sunata de la banca si am aflat ca fostul meu sot nu a platit rata,eu fiind pasibila de poprire pe salariu.Mentionez ca acel credit a fost luat pe firma sotului meu pe care o avea inca dinainte de casatorie si ca atat el cat si eu suntem garanti fideiusori.Cum pot rezolva aceadta situatie?Ce sa cer instantei de judecata?Avocat nu imi permit si la divort m am reprezentat singura.Asa intentionez si acum.Va multumesc mult pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:23, 11 Septembrie 2023
Buna ziua, in primul rand trebuie studiate clauzele contractuale ale contractului de garantie pe care l-ati semnat, pot fi clauze nule/anulabile in cuprinsul acestora, situatie in care anularea se cere instantei de judecata. Din pacate, un atare proces este unul complex, nu este la fel ca cel de divort, nu aveti cum sa va descurcati la fel in instanta. Daca va hotarati sa va aparati, va trebui sa apelati la un avocat care sa analizeze si sa interpreteze clauzele contractuale si sa va redacteze actiunea. Fara analiza documentelor in concret, nimeni nu poate ghici ce sa cereti si cum instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept familiar - divorț cu minori, probleme cu locuința ancutacindea ancutacindea Buna seara.O cunostiinta de a mea a fost data afara din apartament comun luat prin banca prima casa .In prezent locuieste cu chirie impreuna cu cele 2 minore ... (vezi toată discuția)
Despagubiri , prejudicii, actiune in pretentii , raspundere contractuala ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu DESPAGUBIRI , PREJUDICII, ACTIUNE IN PRETENTII , RASPUNDERE CONTRACTUALA Buna ziua, Contract prestari servicii intre SRL/prestator si ONG /beneficiar, din ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vinzare - cumparare ana93 ana93 va rog ajutati-ma cu un raspuns: In ian 2006,am facut un act de v-c cu tatal meu,prin care ii vindeam acestuia apartamentul proprietate personala detinut.In ... (vezi toată discuția)