avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am fost oprit în trafic și am avut o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am fost oprit în trafic și am avut o alcoolemie de ...

Buna ziua am fost oprit în trafic și am avut o alcoolemie de 1.05 in fiola fara accidente precizez că am mers doar vreo 300 de metri până la magazin . Problema e alta în 2016 am mai avut o problema asemănătoare și am primit 1.6 luni cu amânarea aplicării pedepsei Întrebarea mea este judecătorul va vedea treabă aceea că am mai avut probleme cu legea
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:55, 11 Septembrie 2023
Buna ziua, da, antecedentele dvs. penale vor aparea la dosar in cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie mare ce ma asteapta? andrei7676 andrei7676 Buna seara ! Am o intrebare relativ de situatia in care mi s-a dectetat in sange 2.14 alcoolemie (fara niciun incident,fara antecedente anterioare).Nu ma ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului pentru alcool Dan94 Dan94 Bună seara ! De sărbători am fost oprit de un echipaj de politie . Am baut 3-4 beri si mi-a iesit la fiola 0.89 , dar nu am simtit nimic , doar o slaba ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan balan1978 balan1978 Buna seara! Am si eu o intrebare . Acum 4 ani am fost prins cu alcool la volan (0.82 in aer.. 1.6 prima proba 1.45 a doua) am primit un an si 6 luni cu ... (vezi toată discuția)