avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CONDITII ACORDARE BURSA COPIL FAM.MONOPARENTALA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CONDITII ACORDARE BURSA COPIL FAM.MONOPARENTALA

As vrea sa va intreb dacă știe cineva sa îmi spună ce documente se cer ANUL ACESTA pentru ca un copil(încă minor) dintr-o familie monoparentala sa primească bursa destinata acestei situații. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 11 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentele care vor fi depuse de părinți/reprezentanții legali/elevii majori:
a) „cerere a părintelui/reprezentantului legal/elevului major;
b) declarație pe propria răspundere privind veniturile nete, cu caracter permanent, obținute pe ultimele 12 luni anterioare cererii realizate de membrii familiei, supuse impozitului pe venit.
c) documente doveditoare ale componenței familiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse sociale elevi cristina velescu cristina velescu as dori sa stiu ce acte imi trebuie si ce venit trebuie sa avem pe membru de familie pt a obtine bursa scolara.si cat este aceasta bursa?.multumim! (vezi toată discuția)
Buna seara! as avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului ... Tudor2008 Tudor2008 Buna seara! As avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului aspect privind obtinerea bursei sociale pt minorul meu, in baza Legii familiei monoparentale ... (vezi toată discuția)
Buna o mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim ... Ingheta Ingheta Buna O mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim pe economie + pensie intretinere minima..n au fost casatoriti parintii.custodie ... (vezi toată discuția)