avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, sunt insarcinata in 4 luni, in luna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, sunt insarcinata in 4 luni, in luna februarie ar trebui ...

Buna ziua,
sunt insarcinata in 4 luni, in luna februarie ar trebui sa nasc,
situatia este urmatoarea: pana in data de 31 mai am avut mereu 2 cim. in perioada 31 mai- 1 august am avut un singur cim, iar din 1 august am din nou 2 cim-uri.
pentru a beneficia de concediu prenatal, la al doilea loc de munca la care m am angajat pe data de 1 august ar trebui sa am 6 luni de vechime? 6 luni fac in data de 1 februarie, iar eu as fi vrut sa mi iau concediu prenatal mai repede, dar n-as vrea sa pierd indemnizatia de concediu prenatal.

multumesc!

Cu stima,

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic p.roibanescu p.roibanescu buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Mioara1984 Mioara1984 Buna seara, ma aflu intr o totala confuzie, daca m ar putea lamuri cineva, v as fi profund recunoscatoare...sunt angajata pe perioada determinata, respectiv, 1 ... (vezi toată discuția)