Buna seara. Am avut un accident auto in parcarea unui centru comercial. Accidentul a fost doar cu pagube materiale la masina celuilalt, eu am fost cel vinovat. Am vrut sa facem amiabila dar celalat conducator auto nu a fost de acord si a ramas sa ne vedem maine la politie pentru a declara accidentul. Poate sa refuze amiabila ? Care ar fi cauzele pentru ca mie nu imi vine niciuna in minte ?
Multumesc.
Poate sa refuze normal. Pentru dv e mai rau ca se termina cu amenda si puncte sau poate chiar ridicarea permisului.
Unele firme de asigurari pot refuza plata pe motive diverse cand este amiabila , pe cand daca exista constatare de la politie ca asa s-a intamplat nu mai au ce sa refuze.
Parcarea unor centre comerciale pentru unii din asiguratori sunt considerate in afara drumurilor publice si asta e alt motiv.
Multumesc pentru raspuns. Are sens. In acest caz, dupa ce declaram accidentul la politie o sa-i dau si o copie a asigurarii mele sau ii este suficient pv de la politie ?
Despagubire rca
sorinpocol
Avand autoturismul parcat, am fost lovit lovit de o alta masina(taxi). Am fost la asigurator si acesta a spus ca masina fiind parcata in zona indicatorului ... (vezi toată discuția)