avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Am o problema cu vecina de la etajul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Am o problema cu vecina de la etajul inferior și ...

Bună seara! Am o problema cu vecina de la etajul inferior și as avea nevoie de un sfat de la dvs. Problema sta în felul urmator: avem un grup făcut pe whats app( grup pt scara blocului deoarece nu avem asociatie) și vecina scrie mereu pe grup cum ca sunt nesimțită, ca nu m-au educat părinții, ca sunt încăpățânat și obraznica doar pentru ca dau cu aspiratorul, mai lucrez cu mașina de cusut (evitând orele de liniște) , dau drumul la aerul condiționat, fac dus seara la 00:00 când ies de la serviciu, lucruri pe care le facem cu toții! M-a acuzat, tot pe grup, ca fac gălăgie și ca "bat cu ciocanul de 2 ore" în condițiile în care eu nu am fost acasă toată ziua și am martori pt asta. Dacă vecinul asculta muzica tot eu sunt de vina si scrie pe grup sa ma potolesc ca soțul ei vrea sa doarmă. As putea să-i fac plângere pentru a se potoli odată? Sunt acestea motive luate în calcul pentru o plângere? Are voie sa scrie pe grup și sa ma jignească? Mereu ma amenință că o să cheme politia dacă nu ma potolesc! Mulțumesc pentru răspuns!
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2023
Paulamarinela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 09:46, 19 Decembrie 2023
Mulțumesc pentru răspuns! Asa este!

ynocentta a scris:

Locuitul la bloc nu este pe cat de roz si de linistit ne dorim
In blocuri de locuit in comun nu putem sa ne selectam vecinii
Locatarii pot avea anunite boli,anumita varsta sau pur si simplu sunt reclamagii...
Atat timp cat stiti ca nu sunteti vinovata de acuzele vecinei este de preferat sa tratati situatia cu intelegere,cu intelepciune si cu toleranta
Eventuala plangere nu ar avea drept consecinta decat inrauntatirea relatiilor deja tensionate intre dv si vecina
Incercati sa tratati cu indiferenta

Invitați-o să sune la 112 dacă are probleme închipuite, probabil amenda pentru apelare abuzivă o s-o liniștească.
Poate fi scoase din Grup Doamna de către Administratorul grupului. Mai ales daca deranjează pe alții cu invenții ireale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! În această dupa amiaza am mers cu un tabel pentru ... Bonym Bonym Buna seara! În această dupa amiaza am mers cu un tabel pentru a convoca o adunare generală intr un bloc ; cand am ajuns la et.3 pe scara mea , a ieșit ... (vezi toată discuția)
Tablou electric din scara blocului leo57 leo57 Am o vecina care tot ma deranjeaza venind la usa zicand ca e deranjata de muzica mea, ba mai mult a chemat si politia odata si am primit avertisment.. precizez ... (vezi toată discuția)