avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! În această dupa amiaza am mers cu un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! În această dupa amiaza am mers cu un tabel pentru ...

Buna seara! În această dupa amiaza am mers cu un tabel pentru a convoca o adunare generală intr un bloc ; cand am ajuns la et.3 pe scara mea , a ieșit chiar președintele care era puternic afectat ca eu fac acest lucru si a început să țipe de se auzea pe toata scara aducându mi diverse injurii; dupa circa 5 minute de țipete s a repezit la mine( el fiind la et.4) si mi a rupt o porțiune din tabel ; toate acestea se întâmplau în prezența vecinei de la et.3 si a fetelor dansei; as dori sa stiu daca pot face plangere la poliție sau daca sa il acționez in judecata ( am chemat poliția locală si in timp ce asteptam jos la scara a inceput din nou să mă jigneasca: ca am 4 clase, ca masina mea e o rapciuna; ca o sa vad eu ca ma va pune la intretinere cu cateii- eu am doi căței)
Va rog sa ma sfătuiți ce pot face in acest caz
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:51, 1 Octombrie 2024
Mergeti si faceti-ii plangere la oganele de politie, mai ales ca aveti si martori.
Apoi, stimabilui dvs. presedinte sa mai citeasca legislatie pentru ca daca com. ex. nu convoaca o AG, atunci cu cel putin 20% dintre mebrii as. prop. puteti desfasura lucrarile unei AG. Bine ar fi ca la AG pe care intentionati sa o tzinetzi, sa invitati si pe cineva de la Primarie (serv. as. prop.) si poate reusiti sa-l schimbati pe cetatean din aceasta ingrata functie.
Deci, mergeti la politie si daca este cazul, apelati la serviciile unui avocat, sa va indrume viitoarele actiuni.
Nu va lasati intimidat, dar sa va mai atrageti si alti vecini in demersul dvs.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbală și fizică filmată cu telefonul. care e procedura de depunere a unei plângeri penale? Christian Bogdan Christian Bogdan Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cu o situatie! Detin un caine rasa amstaff si in data de 16.09.2017 am iesit cu cainele la plimbare in jurul blocului cum ... (vezi toată discuția)
Contestare pv doinagherasim doinagherasim Dupa sedinta de Adunare Generala a Asociatiei de Proprietari, in procesul verbal, s-a consemnat ca toti cei prezenti au fost de acord cu ceea ce scrie in acest ... (vezi toată discuția)