avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! În această dupa amiaza am mers cu un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! În această dupa amiaza am mers cu un tabel pentru ...

Buna seara! În această dupa amiaza am mers cu un tabel pentru a convoca o adunare generală intr un bloc ; cand am ajuns la et.3 pe scara mea , a ieșit chiar președintele care era puternic afectat ca eu fac acest lucru si a început să țipe de se auzea pe toata scara aducându mi diverse injurii; dupa circa 5 minute de țipete s a repezit la mine( el fiind la et.4) si mi a rupt o porțiune din tabel ; toate acestea se întâmplau în prezența vecinei de la et.3 si a fetelor dansei; as dori sa stiu daca pot face plangere la poliție sau daca sa il acționez in judecata ( am chemat poliția locală si in timp ce asteptam jos la scara a inceput din nou să mă jigneasca: ca am 4 clase, ca masina mea e o rapciuna; ca o sa vad eu ca ma va pune la intretinere cu cateii- eu am doi căței)
Va rog sa ma sfătuiți ce pot face in acest caz
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inchiderea caii de acces la intrarea in spatiul din fata balconului de la parter Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna ziua. Din luna noiembrie locuiesc intr-un imobil inchiriat.Inca dn prima seara, in momentul in care am iesit pe scara blocului sa imi citesc contoarele ... (vezi toată discuția)
Mărturie mincinoasă art 273 Robert45 Robert45 Bună ziua. În anul 2016 am fost în oraș cu un prieten, am băut împreună, apoi el s-a întâlnit cu fost lui prietena. După ce au vorbit puțin, am ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin bloc dummegans dummegans Buna, am o intrebare legata de masurile legale pe care le pot lua in urmatoarea situatie: locuiesc singura in chirie intr-un bloc la etajul trei. Sunt ... (vezi toată discuția)