avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Admiterea din București la drept
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Admiterea din București la drept

Sunt elev în clasa a 12-a și vreau să mă pregătesc pentru admiterea la facultatea de drept din București de anul viitor. Am găsit pe internet o mulțime de manuale explicative și culegeri cu teste grilă pentru fiecare dintre materiile de examen, însă nu știu pe care ar trebui să le cumpăr/care dintre acestea sunt cele mai eficiente pentru o persoană care în momentul de față are doar cunoștințele de bază la materiile de examen, învățate la școală. Nu știu de unde sau cu ce să încep. M-ar ajuta foarte mult un sfat cu privire la ce ar trebui sa prioritizez când vine vorba de materie, pe ce ar trebui să pun mai mult accent la învățat sau câteva sugestii de cărți care cu siguranță îmi vor fi necesare pregătirii pentru admitere. Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2015 manuale AvSD AvSD Buna ziua, ce [b]manuale si carti de teste[/b] folositi pentru a invata pentru admitere? Eu am studiat in cadrul facultatii dupa codurile vechi si m-ar ... (vezi toată discuția)
Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)
Un banal examen - contabilitate financiara gatyta gatyta Astazi am avut un examen la contabilitate financiara.In semestrul doi am facut conturile din clasa 4,clasa 5,clasa 6 si 7.Azi l-a examen ne-a dat conturile din ... (vezi toată discuția)