avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Latime drum de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Latime drum de acces

Buna ziua. Vis-a-vis de proprietatea mea se va face o casa. Intre terenul pe care se va construi casa si gardul meu este un drum de servitute cu o latime de 5m. Cei care construiesc casa au facut gard la limita proprietatii, fara a respecta distanta de minim 7m ceruta de ISU, pe motiv ca nu vor sa cedeze teren pentru latirea drumului actual. Mentionez ca lungimea drumului de servitute are 100m. Ce demersuri ar trebui sa fac pentru ca sa rezolv aceasta speta.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2023
rocsa_s, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vis-a-vis de proprietatea mea se va face o casa. intre ... rocsa_s rocsa_s Buna ziua. Vis-a-vis de proprietatea mea se va face o casa. Intre terenul pe care se va construi casa si gardul meu este un drum de servitute cu o latime de ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având ... sylvian10 sylvian10 Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având o deschidere de aproximativ 23 ml. Accesul la teren se realizează prin intermediul unui drum de ... (vezi toată discuția)
Cum sunt reglementate alipirile(supralargirile) de servitute? 0722567891 0722567891 Locuiesc pe o servitute cu lățimea de 4 ml,iar vis-a-vis s-au construit alte 2 case care s-au alipit la servitute mea(nu stiu dacă au si aprobari) si au ... (vezi toată discuția)