avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA redus pentru al doilea apartament
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA redus pentru al doilea apartament

Buna,

Eu si sotia am achizitionat un apartament nou in 2016 si am beneficiat de cota redusa de TVA(5%).
Am dori sa achizitionam in acest an un alt apartament. Legea in vigoare este putin vaga.

Intrebarea este ne calificam sa luam al doilea apartament cu o cota redusa de TVA de 5%?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Tva la achiziționarea imobil? vconceptv vconceptv Buna ziua.In anul 2023 am achiziționat împreună cu soția un apartament nou cu TVA redus 5%. Am dori în anul 2024 să achiziționăm o alta locuință ... (vezi toată discuția)
Tva 5% al doilea imobil Mircae123 Mircae123 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: actuala sotie a contractat inainte de casatorie, singura, un credit prin Prima Casa de 40.000€ pentru un ... (vezi toată discuția)
Tva a doua locuinta raresr50 raresr50 daca am cumparat in urma cu 3 ani o locuinta cu programul Prima Casa de la o persoana fizica, mai pot beneficia de TVA-ul de 5% in caz ca vreau sa mai cumpar ... (vezi toată discuția)