avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este adevărat că nu pot fi poprite conturile REVOLUT ...
Discuție deschisă în Executare silită

Este adevărat că nu pot fi poprite conturile REVOLUT ???

Este adevărat că nu pot fi poprite conturile REVOLUT ???
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:16, 12 Septembrie 2023
În iunie 2023, Judecătoria Bacău a admis cererea de validare a popririi pe un cont Revolut

Pe 23 iunie 2023, Judecătoria Bacău a admis cererea de validare poprire pe numele unui creditor care are conturi la Revolut Bank UAB, prin Revolut LTD Londra. Băcăuanul încheiase un contract de credit cu o instituție bancară, în anul 2020, și nu reușise să achite ratele. În noiembrie 2022, creditoarea a întocmit un dosar de executare și a solicitat poprire asupra 1/3 din venitul lunar al debitorului, până la încasarea sumei de 7.798,49 lei (debit și cheltuieli de executare).

La finalul procesului, magistrații au admis în parte cererea creditorului și au dispus ”validarea popririi înființată de TBI Bank EAD asupra terțului poprit Revolut LTD Londra sucursala București, pentru sumele datorate, sens în care va obliga terțul poprit să plătească către creditorul lunar 1/3 din veniturile datorate, până la concurența sumei de 7.798,49 lei”. Decizia nu este definitivă.

SURSA: [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Validare poprire skorpyonull skorpyonull Sunt chemat (firma)in judecata intr-un dosar in calitate de tert poprit dosar in care se cere validarea popririi. In fapt am fost somat de executor in luna ... (vezi toată discuția)
Executare silita 2740826332154 2740826332154 daca un angajat a facut un imprumut bancar(pentru el personal)inainte de a se fi angajat la actualul loc de munca,imprumut pe care nu l-a platit si acum firma ... (vezi toată discuția)